Dansk Spiloversættelse af Feudal Alloy

Feudal Alloy Game

Med manglende spil-ideer, men med en længsel efter at arbejde med spil besluttede jeg mig for at hjælpe Attu Games holdet med en dansk spiloversættelse af deres spil Feudal Alloy.

Feudal Alloy er, som Attu Games selv siger, “et episk action adventure med fiske-styrede middelalder robotter!”

Mens jeg sad på twitter, faldt jeg over et opslag af Eva Balikova, en af spiludviklerne fra Attu Games. Opslaget var af Feudal Alloy og spillet fangede øjeblikkeligt min interesse.

Lige siden mit sidste spilprojekt havde jeg ledt efter noget nyt at lave i spil industrien. Eftersom jeg er en dansk spil udvikler tænkte jeg at jeg lige så godt kunne gøre brug af mine danske oversættelsesevner til at lave en dansk spiloversættelse.

Jeg kontaktede Eva for at høre om de ville have en dansk spiloversættelse af Feudal Alloy. Kort efter svarede Eva at det ville være fedt med en dansk oversættelse.

Jeg gik i gang med at arbejde på det med det samme, og oversatte de tekster som Eva havde sendt mig. Da jeg startede med en dansk spiloversættelse havde jeg en idé om hvad spillet handlede om, men jeg kendte ikke Feudal Alloy’s fulde historie. I takt med at jeg oversatte mere og mere af spillet til dansk begyndte puslespillet stille og roligt at forme et større billede.

Dansk Spiloversættelse Feudal Alloy

Efter noget tid havde jeg oversat det meste af spillet til dansk og forstod mere og mere af historien. Men jeg havde stadig ikke prøvet spillet. Til mit held gav Eva mig adgang til en beta version af spillet så jeg selv kunne prøve det.

Feudal Alloy er tilgængelig på steam.

 

Du er som altid velkommen til at kontakte mig her, om du bare vil sige hej, har nogle kommentarer eller har en opgave til mig.

 

Hvis du er interesseret i flere af mit spil arbejde kan du tjekke min Spiludvikling portefølje.